Skip to content
Kundaliniyoga

Kundaliniyoga

En kraftfull och dynamisk yogaform

Tisdagar kl.19.00-20.30 • Torsdagar kl.17.00-18.30 & 19.00-20.303

1 360 kr (8 gånger) • 2 380 kr (16 gånger) • Kursstart: vecka 3 2024

I Kundaliniyogan så ligger fokus mer på kraft och uthållighet än avancerade fysiska positioner, vilket främjar hälsan både till kropp och själ. Det är en dynamisk yogaform där alla kan delta, oavsett vilken erfarenhet du har från yoga. Där du anpassar alla rörelser och positioner till din egen kropps förutsättningar.

I varje klass får du jobba med andningsövningar, fysiska positioner, vila och meditation. Som sammantaget leder till att du får en ökad självmedvetenhet, så att du kan släppa på spänningar och gamla mönster. Så att du hittar tillbaka till dig själv!

Kundomdömen

 Lyhörd och mycket kunnig

Jag har prövat olika yogaformer på olika ställen i många år, men det var inte förrän jag gick på Camillas kundaliniyoga som jag verkligen kände att pusselbiten föll på plats. Camilla är en lyhörd och mycket kunnig yogalärare med stor erfarenhet.

— Jonna

För kropp och själ

Camilla leder en genom rörelser, meditationer och avslappning på ett balanserat, vackert och klokt vis. Alltid finns påminnelsen att lyssna in, att respektera sin kapacitet. Yoga med Camilla är en lisa för kropp och själ.

— Ylva

Livsviktigt

Att få vara med på yoga hos Camilla är inte bara jättetrevligt utan också livsviktigt. För att inte prata om hur mycket kunskap man får på köpet. Går därifrån med ett stort leende på läpparna nästan varje gång.

— Cosmin

Tillåtande atmosfär

Helande för både kropp och själ – rofyllt yogarum, tillåtande atmosfär och Camillas behagliga röst som guide. Kundaliniyoga när den är som bäst.

— Madelaine

Hur är ett kundaliniyogapass?

Flödet i ett pass med Kundaliniyoga är densamma var än i världen du befinner dig.

 1. Tona in
  ”Ong Namo Guru Dev Namo” är mantrat för intoningen och betyder ”Jag hälsar den obegränsade kreativa kraften och den inre visdomen” eller ”Jag välkomnar min inre lärare”
 2. Uppvärmning
  Genom mjuka rörelser värmer vi upp, där vi landar i både andetaget och kroppen,  innan vi går in i kriyan. 
 3. Kriya
  En kriya är en sammansättning rörelser som har ett bestämt mål och syfte. Ofta jobbar vi med samma kriya flera veckor i rad för att bättre känna av dess effekter.
 4. Långa vilan
  Här ligger vi i stillhet en längre stund på mattan, ofta under en värmande filt, för att interagera effekterna av kriyan i kroppen
 5. Meditation
  I meditation riktar vi sinnet mot ett bestämt mål med hjälp av mantran, andningstekniker och mudras (handpositioner) för att nå ett visst mål. 
 6. Tona ut
  Sat Nam är mantrat vid avslutningen av klassen och betyder ”Jag är sann” eller ”Jag är sanning”.

Fakta om kundaliniyogan

Vanliga frågor & information

Inspiration

Musik & mantran som jag använder i mina klasser

Du hittar en del av dem via Spotify

Boka din plats

Välj hur många tillfällen

Jag är ansluten till E-passi. E-passi kan du utnyttja för yoga och reiki.