Skip to content
Nyfiken på Kundaliniyoga?
Läs mer här
Nyfiken på Kundaliniyoga?
Läs mer här
Funderar du på om du är HSP?
Gör Elaine Arons test här 

HormonyYoga

Tisdagar • 1 700 kr (10 gånger)

Ny kursstart: Hösten 2024

En yogaform som är inspirerad av medicinsk yoga, vilket i sin tur är tagen från Kundaliniyogan.

Det är en mjuk och meditativ yoga som balanserar körtelsystemet och nervsystemet samt gör att du känner dig vital och full av energi. Stor vikt läggs vid lugna rörelser och andningsövningar. Meditation ingår alltid. Ett bra verktyg för kvinnor i livets alla faser.

Kundomdömen om hormonyyoga

Reflektera inåt

Mjuk och härlig yoga som ger tid att reflektera inåt med hjälp av andning, avslappning, meditation och lugna rörelser. Camilla är fantastisk på att vägleda och är väldigt närvarande. Blir på gott humör när man varit på hennes yoga.

— Susanne

Lugn och trygghet i kroppen

Hormonyoga med Camilla ger mig lugn och trygghet i kroppen. Jag har under yogan fått många tips som jag gärna tar till i vardagen när jag behöver hitta lugn och stabilitet eller bara måste andas en stund. Tidigare har jag haft svårt att meditera men med Camillas guidning så hittar jag lättare fokus.

— Ellinor

Shamanic Yin Flow

Måndagar kl. 17-18 • 680 kr (4 gånger)

Ny kursstart: Hösten 2024

Shamanic yin flow är ett mjukt och lugnt flöde efter kroppens egna villkor. Fokus är mer på hur rörelserna känns inuti dig själv än hur rörelsen/positionen ser ut.

Detta ökar vår förmåga att lyssna in mer till vår egen intuition och känsla för vår kropp. Hela yogaklassen är som en hel upplevelse i sig, vi får yogarörelser, ljudbad, guidad meditation och andning i ett och samma tillfälle. Det shamanska bakas in genom ljud, musik och guidad meditation.

Här står yin för mjukhet och inkännande, inte klassisk yinyoga.

Yogaform

RestorativeYoga

1 700 kr (10 gånger) • inklusive Reiki: 250 kr / gång

Ny kursstart: Hösten 2024

Restorative yoga handlar om att slappna av och låta kroppen släppa taget i alla positioner. Här används mycket hjälpmedel som filtar och bolster för att ge kroppen stöd så att ingen kroppsdel behöver vara spänd, du ska känna dig helt hållen och avslappnad.

Restorative betyder att återhämta och det är målet med denna yogaform, att få återhämtning till kropp och sinne. Här ligger vi i varje position länge, från sex minuter och ända upp till 30 minuter i vissa fall.

Det är vanligt att avsluta med en yoga nidra i denna yogaform.

Boka din plats

Till den yogaform du vill gå

Jag är ansluten till E-passi. E-passi kan du utnyttja för yoga och reiki.