Skip to content

Astroläsning

Upptäck dolda sidor av dig själv

850 kr

Gudinnans astrologi är en vänlig förklaring till dig som person. Den vill hjälpa dig och ge dig verktyg att hantera och stötta dig själv.

Du får förslag på olika gudinnearketyper som du kan jobba med energimässigt i dina stora placeringar. Du får en inblick i dina förra liv och hur dessa påverkar dig i nuvarande liv. Vi tittar också på din själs syfte i detta livet. Utöver detta så får du såklart förklaringar till alla dina planeters placeringar.

Du får en pdf-fil med din astromandala och ett personligt möte där vi går igenom alla placeringar.

Astroläsning

Kundomdömen

Fick mig att reflektera

Rekommenderar verkligen att få en astroläggning av Camilla. Så genomarbetad och grundlig. Kände igen många sidor av mig själv, men också egenskaper som fick mig att reflektera hur de kan ta sig i uttryck, saker som kan vara viktigt att vara medveten om för att kunna hantera olika situationer. Utmanande på ett sätt och det skapar ju utveckling.

— Susanne

Genomarbetad och grundlig

Spännande, utvecklande, nya insikter, många igenkänningsfaktorer, genomarbetad och grundlig. Rekommenderar varmt en astroläggning hos Camilla.

— Madelaine

Spännande läsning

Jag är fascinerad över hur väldigt väl det stämmer. Spännande läsning och både mina fördelar och det jag behöver jobba med kan jag verkligen relatera till. Tack!

— Linda

Gudinnans astrologi

När du föddes stod stjärnor, planeter, asteroider och andra himlakroppar på ett speciellt sätt i just den stunden. Alla dessa himlakroppar bär på olika former av energi som speglar sig i dig, i den som du är.

När du får din födelsemandala läst i Gudinnans astrologi så får du en förklaring till vem du är som person, en förklaring till varför du reagerar som du gör i olika situationer och förslag på hur du kan stötta dig själv i ditt liv.

Boka din tid för

Astro Läsning

För att boka ev. övriga tider, kontakta mig