Skip to content
Reiki Healing

Reiki Healing

En holistisk behandlingsmetod 

550 kr

Du ligger mjuk nedbäddad under en filt, om så önskas, med kläderna på och får mild handpåläggning över kroppen (aldrig på känsliga och intima kroppsdelar!)

Händerna hålls länge på samma ställe för att påminna kroppen om att sjunka ner i vila. Reikin är ett fint komplement till andra avslappningstekniker för den stressade nutidsmänniskan.

En behandling är ca 60 minuter inkl samtal efteråt.

Kundomdömen

Stor hjälp för min spända kropp

Camilla är en fantastisk reikihealer och jag rekommenderar verkligen att man ska prova om man inte gjort det förut. För mig har Camillas reiki varit en stor hjälp för min spända och utmattade kropp. Mjukt, behagligt och mycket avslappnande.

— Jonna

Djup avslappning

Camilla är en inkännande healer djupt i kontakt med sina guider och tillsammans gör de absoluta under för människan som hel varelse. Djupare avslappning har jag sällan upplevt.

— Ylva

Fin pratstund efteråt

Jag kom in i en underbar avslappning där tid och rum nästan försvann. Efter varje tillfälle en fin pratstund om vad som kommit upp.

— Susanne

Vad är Reiki?

Reiki, som översätts som universell livskraft, är en mjuk behandlingsmetod som kategoriseras till energihealing/medicin.

Det är en mycket gammal metod med grunder i Japan och Tibet. Reiki är en holistisk behandlingsmetod, där man utgår från att kropp, själ och psyke hör ihop. Behandlingen innebär mjuk handpåläggning som upplevs avslappnande, vilket gör att kroppens parasympatiska nervsystem aktiveras (kroppens egna självläkningssystem). Även hormonet Oxytocin aktiveras, som skapar en känsla av lugn och ro och lycka.

Det forskas på Reiki i flera länder med effekter som minskad stress, minskad smärta, bättre sömn mm.

Boka din tid för

Reiki Healing

Jag är ansluten till E-passi. E-passi kan du utnyttja för yoga och reiki.

För att boka ev. övriga tider, kontakta mig